Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΥΡΟ ΝΗΜΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ, ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ

MAK-Test-13-2
Διαβάζουμε στο ΣΤΟΧΟ (9/1/2013):
ΚAΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ROZA NERA, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ…!!!
ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΖΑ ΝΕΡΑ…!!!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ : Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ…!!!
Φωτογραφία για Φ. Φράγκος από τα Χανιά: Δεν ιδρύω πολιτικό κόμμα | Πάντως ισχύει και η φράση “ποτέ μην λες ποτέ”
Από το παραπάνω φασιστικό παραλήρημα προκύπτει για μια ακόμη φορά το συμπέρασμα ότι υπάρχουν σαφή νήματα που συνδέουν τον ακραίο εθνικιστή Φραγκούλη Φράγκο με τη Ναζιστική Χρυσή Αυγή και τις φασιστικές Μοίρες Καταδρομών-Λέσχες Εφέδρων, που αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. Ο πρώην ΑΓΕΣ όχι μόνο υπήρξε, όποτε χρειάστηκε, αυτόκλητος υπερασπιστής παρανομούντων ακροδεξιών των Ειδικών Δυνάμεων-που έχουν μετατραπεί σε γιάφκες της ακροδεξιάς, αλλά κυρίως, με το πολιτικό κόμμα που του φτιάχνουν γνωστοί επιχειρηματικοί και εκδοτικοί κύκλοι, σε αυτούς απευθύνεται. Στόχος τους να αποπροσανατολίσουν τον λαό μας από τα τεράστια προβλήματα και αδιέξοδα, εκτρέποντας τον με τη μισαλλοδοξία και την εθνοκαπηλεία τους.
Eίναι ο κόσμος της Διαπλοκής και της Διαφθοράς που στήνει το Φραγκούλη Φράγκο, το σκοτεινό Κοσκωτικό παρελθόν, οι εργολάβοι των υπερκοστολογημένων μεγάλων έργων,  οι εκδότες-εκβιαστές-φοροφυγάδες.

Από την άλλη μεριά, αποδεικνύεται η στενή σχέση μεταξύ των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού με τις φασιστικές οργανώσεις που τείνουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να επιβάλλουν «το Νόμο και την Τάξη», για λογαριασμό του συστήματος εξουσίας.
Η επιχείρηση εναντίον όλων των μορφών εστιών αντίστασης και αμφισβήτησης είναι στρατηγική επιλογή, στην συγκεκριμένη περίοδο, για τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, που όχι μόνο επιχειρεί να επιβάλλει την ακραία ταξικά πολιτική και τα Μνημόνια, αλλά ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει με τον πλέον βάναυσο τρόπο τις λαϊκές αντιδράσεις.

Και σε αυτή την άγρια κρατική επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας η Χρυσή Αυγή, καμουφλαρισμένη ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ-ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ-ΜΟΙΡΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ, δηλώνει παρόν.
Απαιτείται τώρα η συγκρότηση ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού κινήματος ενάντια στον πόλεμο, στον εθνικισμό και το μιλιταρισμό.
Ανάγκη προβολής του αιτήματος να κλείσουν άμεσα και να απαγορευτεί η δράση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων-Πολιτοφυλακών-Ταγμάτων Εθνοφυλακής που προετοιμάζονγται συστηματικά για την καταστολή του εχθρού εργαζόμενου λαού.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου