Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ακριβότερα ναύλα λίγο πριν την έξοδο του Πάσχα

Μπορεί ο γκεσταπίτης Χρυσοχοίδης μαζί με τις ΜΑΤατζήδικες υπάνθρωπες ορδές των πραιτοριανών του αστικού κατεστημένου να ψάχνουν ανάμεσα στους μετανάστες για εγκληματίες, αλλά οι πραγματικοί απατεώνες και ληστές του κόσμου της εργασίας είναι η κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και η Τρόικα.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΥΕΘΑ

Πραγματικά, η αποκάλυψη του onalert.gr σχετικά με την ύπαρξη οδοντιάτρου-συμβούλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ωθεί να τεθεί το ερώτημα: «Επειδή χάσαμε τον λογαριασμό με τους μετακλητούς, ειδικούς συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες στα Υπουργικά γραφεία του ΥΕΘΑ μπορεί κάποιος να μας διευκρινίσει πόσοι υπηρετούν και που;»

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

Κια μια ακόμη φορά «η χώρα της δημοκρατίας» παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας. Αυτή τη φορά δε διεξάγει πολεμική εκστρατεία κατά των λαών των Βαλκανίων, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, δε διδάσκει βασιζόμενη στην υπεροπλία της τους αντιδραστικούς μουσουλμάνους σε Ιράκ και Αφγανιστάν, αρπάζωντας τις πηγές και ελέγχοντας τους δρόμους ενέργειας.

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝ!

Και ξαφνικά, όλως τυχαίως ένα μήνα πριν τις εκλογές, ένας τοπικός βουλευτής της ΝΔ διατυμπανίζει ότι θα ξαναλειτουργήσει ως Κέντρο νεοσυλλέκτων το στρατόπεδο Καλαμάτας1
Χαρά και πανηγύρια για τα τοπικά ΜΜΕ που θαυμάζουν το παλικάρι που έβγαλε ο τόπος τους. Και πραγματικά είναι να αναγνωρίζεις την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλε ένας βουλευτής της ΝΔ πρότυπο του βρώμικου καθεστώτος πελατειακών σχέσεων, ώστε το στρατόπεδο της Καλαμάτας να επαναλειτουργήσει ως κέντρο νεοσυλλέκτων αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές ή το αργότερο μέχρι το Μάιο. Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε μάλιστα στο βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο -όπως ο ίδιος δήλωσε στις τοπικές εφημερίδες- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Δεν υπάρχει συζήτηση, δεν τίθεται θέμα το καλύτερο στρατόπεδο της Ελλάδας να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών» είπε ο κ. Λαμπρόπουλος ότι τον διαβεβαίωσαν με ιδιαίτερη έμφαση ο υπουργός αλλά και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζαζιάς με τον οποίο ο βουλευτής συναντήθηκε χθες το απόγευμα.

Ως πότε θα ανεχόμαστε τον κρατικό κανιβαλισμό ενάντια στους μετανάστες;

Όλος ο οχετός του αστικού κατεστημένου έχει βαλθεί να καταστρέψει, να λιώσει πραγματικά τους δυστυχισμένους μετανάστες, φορτώνοντας τους όλη την παθογένεια και τα κοινωνικά αδιέξοδα που δημιούργησε και δημιουργεί η βίαιη κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, αποκρύπτοντας την απίστευτη λεηλασία του εργαζόμενου λαού μας και απαιτώντας «εθνική ενότητα» για να αντιμετωπιστεί η «εθνική απειλή». Με γοργά βήματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη-Καμμένος-Χρυσή Αυγή προχωρούν μια απίστευτης έντασης αυταρχική επίθεση όπου οι λυσσασμένοι ΜΑΤατζήδες-Ασφαλίτες-ΔΕΛΤΑΔΕΣ-ΔΙΑΣ με την συνεργασία των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων, των ναζιστικών συμμοριών, των ιδιωτικών SECURITY, αλλά και των πιο υποταγμένων εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Έχοντας την προπαγανδιστική ομπρέλα των καθεστωτικών ΜΜΕ και χρησιμοποιώντας ακόμη και σκυλιά, συλλαμβάνουν κακοποιώντας και βασανίζοντας, μεταφέρουν στα κρατητήρια που βοούν οι κραυγές των απελπισμένων που δέρνονται ανηλεώς και ετοιμάζονται πυρετωδώς να ανοίξουν τις νέες εξορίες, τα νέα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης. Βλέπεις, τα σύγχρονα Νταχάου του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού θα είναι δίπλα μας. Η εναντίωση των δημάρχων-περιφερειαρχών που υπερασπίζουν τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και εξουσίες, και παρουσιάζονται να μη θέλουν να γίνουν «οι χωματερές της Αθήνας», είναι εξίσου εγκληματική, αηδιαστική, εμετική. Ποιος ξεχνά το πρότυπο εκμετάλλευσης και καταπίεσης της Αμαλιάδας και της υπόλοιπης επαρχίας, που «το αφεντικό» παραχωρεί τον σταύλο για ύπνο, δίνει ένα ξεροκόμματο για μεροκάματο στις δουλειές που αρνιούνται να πάνε «τα δικά μας παλικάρια», προτιμώντας να αράξουν στο καφενείο, και την ώρα της πληρωμής καρφώνει τον μετανάστη-εργάτη στον μπάτσο του χωριού.


ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΩ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑ.

Το ταξίδι που πρόκειται να κάνει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο είναι πολύ κρίσιμο τόσο για την προσωπική πολιτική του καριέρα, όσο και για την πορεία μιας σειράς σημαντικών ζητημάτων της ελληνικής αστικής πολιτικής: το ζήτημα του ονόματος της Δ.Μακεδονίας, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με καυτά θέματα τις ΑΟΖ και το Κυπριακό, το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν και συνολικά ο ρόλος της Ελλάδας στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών σε Β.Αφρική-Μ.Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

http://farm3.static.flickr.com/2150/5712907518_7caced723f_b.jpg
 
Ο Nevzat Kalayci είναι μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους της Τουρκίας και του Κουρδιστάν . Στις 28 Φλεβάρη πήγε στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης για να ανανεώσει την άδεια παραμονής του (ροζ κάρτα). Εκεί συνελήφθη και στη συνέχεια φυλακίστηκε .

Ανοίγει πάλι η Καλαμάτα ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων

http://www.onalert.gr

Τι έχει μείνει στους βουλευτές που σύντομα θα είναι υποψήφιοι βουλευτές,για να προσελκύσουν ψηφοφόρους;Καμιά μετάθεση και βέβαια τα στρατόπεδα της εκλογικής τους περιφέρειας που όλοι προσπαθούν να τα κρατήσουν ανοιχτά! Κι όχι μόνο αυτό.Φαίνεται ότι σ΄ αυτή τη προεκλογική περίοδο θα δούμε να ανοίγουν .κι άλλα στρατόπεδα,απ΄ αυτά που είχαν κλείσει!

ΗΠΑ: Μετατραυματικό στρες θα επικαλεστεί ο συνήγορος του λοχία

http://www.tovima.gr

Ο Μπέιλς ίσως γλιτώσει τη θανατική ποινή για τους 17 θανάτους στο Αφγανιστάν
ΗΠΑ: Μετατραυματικό στρες θα επικαλεστεί ο συνήγορος του λοχία
Ο υπαρχηγός του επιτελείου στρατού των ΗΠΑ προσέρχεται μαζί με άλλους αξιωματικούς για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους περί της υπόθεσης του Ρ. Μπέιλς, 23 Μαρτίου 2012 (Πηγή:AP)

Χ. Κλίντον: Οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν με τις χώρες του Κόλπου για ενίσχυση των αμυνών τους

http://www.kathimerini.gr

Οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν με τις χώρες του Κόλπου για να ενισχύσουν τις κοινές άμυνές τους εναντίον των απειλών που αντιμετωπίζουν, περιλαμβανομένου του Ιράν, δήλωσε σήμερα η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον στην εναρκτήρια συνεδρίαση του νέου φόρουμ ασφαλείας των ΗΠΑ και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) στο Ριάντ.

«Η δέσμευση των ΗΠΑ στο λαό των κρατών του Κόλπου είναι σταθερή και απαρέγκλιτη. Οι στενές διμερείς μας σχέσεις είναι ένας βράχος σταθερότητας στην περιοχή», σημείωσε η Κλίντον στη διάρκεια της ομιλίας της ενώπιον των ομολόγων της των έξι χωρών μελών του GCC (Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ομάν, Κατάρ και Κουβέιτ).

Ξύλο στη Φραγκφούρτη για την επιβολή λιτότητας στο Νότο

http://www.ethnos.gr

Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν το Σάββατο στη Φραγκφούρτη μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την πολιτική λιτότητας που επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις χώρες της Μεσογείου.


Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.

Λιβύη: Αβεβαιότητα και άνοδος των μισαλλόδοξων ισλαμιστών

http://www.tovima.gr

Αδύναμη η κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια στην μετά Καντάφι εποχή
Λιβύη: Αβεβαιότητα και άνοδος των μισαλλόδοξων ισλαμιστών
«Σαρία η μόνη λύση για την Λιβύη» γράφει το πανό που κρατούν ισλαμιστές διαδηλωτές.

Ο Ερντογάν χτυπά τους «πασάδες» με «Βαριοπούλα»

http://www.ethnos.gr

Μετωπική σύγκρουση των ισλαμιστών με τον άλλοτε πανίσχυρο στρατό. Ποινές φυλάκισης 15 έως 20 ετών σε 364 εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς ζήτησε να επιβληθούν η εισαγγελία


Ο Ταγιπ Ερντογαν ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με το «βαθύ κράτος»
Ο Ταγιπ Ερντογαν ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με το «βαθύ κράτος»