Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Η ιστορία γράφει με μαύρα γράμματα  ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι η πρώτη κυβέρνηση που έβγαλε τον στρατό στο δρόμο κατά του εχθρού εργαζόμενου λαού σε τρομοκρατική πρόβα τζενεράλε καταστολής πλήθους.   
 
Η ιστορία γράφει ότι ο Παναγιωτόπουλος είναι ο πρώτος υπουργός της Μεταπολίτευσης που μαζί με τους υφυπουργούς Π.Καράμπελα και το Δ.Ελευσινιώτη, στελέχη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα,   παρέταξαν προσωπικό της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας με οπλισμό και πλήρη εξάρτυση κατά του εχθρού αγωνιζόμενου λαού, ενώ αθροιστικά  1060 μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων Υποχρεώνονται να παραταχθούν απέναντι στον λαό στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
Η ιστορία γράφει ότι ο ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωσταράκος, οι Αρχηγοί των επιτελείων ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Γκίκας, ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος Κ.Χρηστίδης, ΑΓΕΑ Αντ.Τσαντηράκης έστειλαν επείγον σήμα στις μονάδες όλων των όπλων της Βορείου Ελλάδας και διέταξαν τους διοικητές να καταρτίσουν λίστες προσωπικού που θα συνδράμει την Ελληνική Αστυνομία στα μέτρα καταστολής κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη -λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι «οι Ματατζήδες δε φτάνουν»!
Τα ονόματά τους παραδίδονται στην κρίση της κοινωνίας και της ιστορίας μαζί με αυτά των Ν.Δένδια, υπουργού ΠΡΟΠΟ και του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τ. Μπρατάκο, ως των συντελεστών του σχεδιασμού και της υλοποίησης όχι της εκτροπής της αστικής δημοκρατίας, αλλά της Ολοκλήρωσης της δικτατορίας της αστικής τάξης, που απαιτεί το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο για να υλοποιήσει την εργασιακή και κοινωνική κόλαση.
Οι μάσκες έπεσαν. Τώρα όλα ξεκαθαρίζουν. Τώρα όλοι πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Τώρα πια δε μπορούν να κρυφτούν πίσω από τον αμήχανο Ταγματάρχη Σηφάκη και την ανακοίνωση του ΓΕΣ που «υπογράφει», επιχειρώντας να «καθησυχάσει και να υποβαθμίσει τις πολιτικές αντιδράσεις  βαφτίζοντας «το ψάρι-κρέας» ότι  «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων και ο στρατός που βρίσκεται στην πόλη είναι λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και αναπαραστάσεων που θα γίνουν αύριο, Σάββατο. Ο στρατός δεν έχει καμία συμμετοχή στα μέτρα ασφαλείας».  
Υποτιμούν την νοημοσύνη μας και ταυτόχρονα μας στέλνουν ένα απόλυτο τρομοκρατικό μήνυμα παρατάσσοντας περισσότερα των χιλίων μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων στα πλαϊνά της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι στρατιωτικές δυνάμεις που θα παρελάσουν, προπαγανδίζοντας ότι επιχειρούν «να θυμίζουν τον τρόπο που γίνονταν παλιότερα οι παρελάσεις με στρατιωτικούς να παρελαύνουν ενώπιον στρατιωτικών»!
Ουσιαστικά οι παραταγμένοι, με πλήρη εξάρτυση στρατιώτες, θα αποτελούν την Πρώτη Γραμμή Άμυνας κατά του εχθρού λαού, ενταγμένοι στα μέτρα ακραίας κρατικής καταστολής που συμπεριλαμβάνουν 2000 Πραιτοριανούς της ΕΛ.ΑΣ., ελικόπτερα, σκάφη του Λιμενικού, φράκτες και προληπτικές συλλήψεις.
Το αστικό σύστημα εξουσίας ακολουθεί μια συντεταγμένη πορεία κλιμάκωσης της κατασταλτικής δράσης με την συμμετοχή του στρατού. Από το 2008 και την εξέγερση του Δεκέμβρη μέχρι την είσοδο των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Πεντάγωνο, κάθε εργατική κινητοποίηση έθετε τις Ένοπλες δυνάμεις σε Επιφυλακή και έδινε τη δυνατότητα σε κυβερνητικά στελέχη να εξετάζουν την κάθοδο του στρατού στο δρόμο. Αντιμετωπίζοντας την Άρνηση των φαντάρων και του μόνιμου προσωπικού.
Η κυβέρνηση όμως Σαμαρά προχωρά γοργά και με ολοένα ποιοτικά βήματα στην εγκαθίδρυση του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που απαιτεί η επιβολή της βάναυσης και αντιδραστικής πολιτικής που συνυπογράφει το ελληνικό κεφάλαιο και οι τοκογλύφοι, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ.   Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μέρκελ έφτασαν τα τεθωρακισμένα μέχρι την είσοδο του Πενταγώνου.
Το μήνυμα πλέον είναι το εξής:
Στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη σας στέλνουμε το Στρατό να σταθεί απέναντί σας.
Την επόμενη φορά, αν κρίνουμε απαραίτητο, θα κατεβάσουμε το Στρατό στο δρόμο να συμμετέχει στην Καταστολή Πλήθους.
Παράλληλα, ενώ εντείνεται η ψυχολογική και επιχειρησιακή προετοιμασία για την παρουσία Στρατού σε επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους, αποκαλύπτεται το αυταρχικό έκτρωμα του Ν. Δένδια «Νόμος και Τάξη»!
Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ «ΟΧΙ» ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ-ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Ο εργαζόμενος λαός μας μοιάζει σαν πειραματόζωο, που ολοένα υφίσταται νέα βάσανα, δοκιμές ακραίων ταξικών πολιτικών, φασιστικών εγχειρημάτων και κρατικών ολοκληρωτικών μεθοδεύσεων, που έχουν προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, των πάνω και των κάτω.
Η πάλη ενάντια στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ανατροπή του συνόλου της ταξικής πολιτικής, της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
Είναι υπόθεση ενός νέου εργατικού κινήματος, με διεθνιστικά, αντικαπιταλιστικά και επαναστατικά χαρακτηριστικά.

Απαιτείται κλιμάκωση της κινηματικής δράσης στο στρατό, ώστε να γιγαντωθεί η Άρνηση των ένστολων να στρέψουν τα όπλα στο λαό.
H Mεταπολίτευση με το δίλημμα «Καραμανλής ή Τανκς», έκλεισε τα τανκς στα στρατόπεδα, αλλά επέτρεψε τη συνέχιση και ενίσχυση της αστικής κυριαρχίας με δημοκρατικό μανδύα. Ποιος ξεχνά τις πολιτικές επιστρατεύσεις των κυβερνήσεων Α.Παπανδρέου-Κ.Μητσοτάκη, τον απεργοσπαστικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων επί κυβερνήσεων «πασοκικής Αλλαγής».
Σήμερα, ο στρατός ξαναβγαίνει στους δρόμους όχι από τους Συνταγματάρχες, αλλά από την αστική δημοκρατία που αποκτά χαρακτηριστικά Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού για να επιβάλλει τα Μνημόνια και τους νέους όρους καταδυνάστευσης και εκμετάλλευσης του εργαζόμενου λαού μας, ώστε να χαραχτεί η νέα πορεία κερδοφορίας του κόσμου των πλουσίων.
Αναγκαίος όσο ποτέ ο Αντικαπιταλιστικός και Επαναστατικός Αντίλογος του εργατικού κινήματος.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου