Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ: ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ

Μία ακόμα βρώμικη προπαγάνδα του defencenet.gr ενάντια στους λαούς που ξεσηκώνονται:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51324&Itemid=131
Στο εν λόγω άρθρο διαβάζουμε: «Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτό (21-08-2012 17:22:03) Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία θέλει να εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.
Η εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα  σε ανυπεράσπιστες γυναίκες. Να γνωρίζετε επίσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου αν τους αποκαλείται "δειλούς" και άλλά ωραία, δεν τους απασχολούν αυτά, προκειμένου να εκτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους, είναι ικανοί να γίνουν ακόμα πιο "δειλοί". Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το filonoi.gr προς γνώση και συμμόρφωση. "ραα πράγματα συμβαίνουν στν πλανήτη μας. π τν μία φασισμς τν ριστερν, πο ντ κα καλ θέλουν ν μς πείσουν γι τ πόσο πρέπει ν συμπονομε τος «κατατρεγμένους» το πλανήτου κι π τν λλην ο «κατατρεγμένοι»  το πλανήτου πο λα τ σφάζουν κι λα τ μαχαιρώνουν!!! Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή. Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.                     
                                                                                                                                   Γεώργιος Μεταξς
Ταύτοχρόνως στ Πακιστν τος κανε ζωντανούς, σ διάφορες χρες τς φρικς (κι χι μόνον) τος ποκεφαλίζουν πρς παραδειγματισμν κι δ μς …πειλον μ πόλεμο έν δν τος σεβαστομε! Μ τν δική μου νοημοσύνη πλέον δυνατον ν παίξουν. Δν ξέρω τ γίνεται μ τν δική σας μως. φστε δ πο τελικς μς χουν τόσο πολ ξαπατήσει, πο θεωρ πς κυριολεκτικς ζομε σ εκονικ πραγματικότητα!!!!


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
 Η αλήθεια βρίσκεται στο ότι πρόκειται για μια ταινία τύπου splatter:
http://www.rocktube.us/Videos/Inner_Depravity_vol_1-LKh6l2UalFx.html
<
http://www.rocktube.us/Videos/Inner_Depravity_vol_1-LKh6l2UalFx.html>
Δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό ατόπημα.  Το συγκεκριμένο κείμενο που βρίσκεται πρώτο στη λίστα των «δημοφιλέστερων –πολιτικά» αποσκοπεί στην αμαύρωση των λαών που εξεγέρθηκαν στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, που μοιράζεται κοινές ελπίδες και προσδοκίες με το σύνολο του κόσμου της εργασίας. Αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα και αδιέξοδα, υφίστανται την καπιταλιστική βαρβαρότητα και  τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ-Ε.Ε. που προκαλούν τη μετανάστευση και τη προσφυγιά.
Το defencenet.gr  ευθυγραμμίζεται με την ρατσιστική και τραμπούκικη εκστρατεία της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κατά των μεταναστών, συμμετέχει στην προπαγάνδιση της ακραίας μισαλλοδοξίας των καθεστωτικών ΜΜΕ, εκπροσωπεί τις θέσεις και δικαιολογεί-εκθειάζει τη δολοφονική δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Συμβάλλει στη δαιμονοποίηση των μεταναστών χειραγωγώντας και αποπροσανατολίζοντας τη διάχυτη  κοινωνική αγανάκτηση που προκαλεί η δυστυχία που σπέρνει η ακραία ταξική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών-τοκογλύφων. Δηλητηριάζουν την νεολαία και τα πιο αγρίως πληττόμενα τμήματα της κοινωνίας μας με το ρατσισμό και το φασισμό. Στήνουν έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο «Πόλεμο Πολιτισμών» μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, αποσκοπώντας στη διαίρεση της εργατικής τάξης.
Οι άγριες μέρες που ζούμε, τείνουν να πάρουν κανιβαλικά χαρακτηριστικά. Κυβέρνηση, ΜΜΕ και Ε.Ε.-ΔΝΤ θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας, ιδιωτικοί υπάλληλοι εναντίον των δημοσίων, νέοι κατά συνταξιούχων, Έλληνες εργάτες κατά των μεταναστών. Αντί να αγωνιστούμε για τα κοινά μας εργατικά συμφέροντα.
Εμείς καλούμε σε μαζική καταδίκη της φασιστικής προπαγάνδας και σε άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ. Τώρα είναι η ώρα για την ανάπτυξη ενός μαχητικού εργατικού κινήματος, ανεξάρτητο από τον καθεστωτικό-κρατικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ,  που θα παλέψει για την ανατροπή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών-τοκογλύφων, για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από Ε.Ε.-ΕΥΡΩ και την έξοδο από το ΝΑΤΟ.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.





ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ    
 ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου