Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ;

Μια επιστολή γεμάτη απόγνωση λάβαμε από Έλληνες στρατιωτικούς που συμμετέχουν στις κατοχικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν. Στρατιωτικούς που η κυβέρνηση έστειλε στην πρώτη γραμμή ενός άδικου πολέμου. Στελέχη που έχοντας αφήσει πίσω οικογένειες και μικρά παιδιά, βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της αφγανικής Αντίστασης, που τους αντιμετωπίζει, δικαίως, ως Κατακτητές που καταδυναστεύουν το παρόν και μέλλον του Αφγανικού λαού. Τελικά, η πλατεία Αττικής και του Άγιου Παντελεήμονα είναι το τέλος μιας τραγωδίας που γράφεται και από τα χέρια των Ελλήνων Μισθοφόρων.

Η κραυγή αγωνίας των Στρατιωτικών τσακίζει τους μύθους περί «ειρηνικής παρέμβασης» των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Αφγανιστάν και την καλοστημένη προπαγάνδα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και του ΓΕΣ ότι «λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού»:

Αλήθεια, έχετε ακούσει εσείς ποτέ σκηνές να αντέχουν σε επιθέσεις όλμων και βομβών;

Μια επιστολή που έρχεται λίγες ώρες μετά τις αποφάσεις για το νέο δόγμα και την νέα δομή της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ, που αναλαμβάνει πλέον ξεκάθαρα ρόλο Παγκόσμιου Χωροφύλακα, τρομοκρατώντας πλανητικά τον κόσμο της εργασίας, αποφασίζοντας την καταστολή με τα όπλα των κοινωνικών εξεγέρσεων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών για το Αστικό Κατεστημένο.

Όμως η επιστολή αποκαλύπτει ότι τα μισθοφορικά στελέχη που απαρτίζουν τον Ελληνικό Στρατό και τις φονικές ορδές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ είναι στην πραγματικότητα Θύτες και θύματα.

Αναλώσιμοι.

Στρατιώτες, επί πληρωμή, μιας χρήσης.

Η Επαγγελματική τους πρόσδεση στον στρατό τους απομακρύνει από κάθε κοινωνική αλληλεγγύη και σε αυτό υπολογίζει ο Βενιζέλος και ο Μπεγλίτης: ποιος θα κλάψει για τον ανάπηρο ή για το φέρετρο με τη γαλανόλευκη, με το οποίο επιστρέφει ο κομματιaσμένος μισθοφόρος στη γυναίκα, στους γονείς και στα πιτσιρίκια του, που θα μείνουν χωρίς πατέρα και προστάτη;

Επιτρέπει στις κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με το ΛΑΟΣ σε ρόλο φωνακλάδικου κοπρόσκυλου-φύλακα των αστικών επιλογών και στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας να τους κακομεταχειρίζονται, να τους αγνοούν ως ανθρώπους, να τους ρίχνουν στη φωτιά χωρίς καβάτζα καμιά.

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση με την πίστη ότι θα παρέμβουν άμεσα τόσο το ΓΕΣ, όσο και το ΥΠΕΘΑ.

Δημοσιεύουμε την επιστολή με την ελπίδα ότι θα συμβάλλει στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για την πραγματική ουσία της παρουσίας των ελληνικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν και σε 14 ακόμη χώρες, ως επεμβατική και κατοχική δύναμη.

Δημοσιεύουμε την επιστολή τους προσδοκώντας την συνειδητοποίηση από τους ίδιους του ρόλου τους ως μισθοφόρων, την απομάκρυνση τους από τον στρατιωτικό μηχανισμό και την συμμετοχή τους σε ένα νέο εργατικό κίνημα που θα παλέψει για την Ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-ΔΝΤ που επιβάλλει Εργασιακό Μεσαίωνα, ακραία κρατική καταστολή και σαλπίζει πολεμικά-κατασταλτικά, εντός και εκτός συνόρων.

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι τον εχθρό μας δεν χρειάζεται να τον αναζητούμε στην Καμπούλ, να τον αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο του άνεργου και του μετανάστη. Απλά, αρκεί να στρέψουμε το βλέμμα μας στο Μαξίμου, στα πολυτελή γραφεία της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, στο ΔΟΛ και τα MEGAλα κανάλια!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ

«Σας στέλνουμε το παρόν κείμενο από το Pol-e-Charki που βρίσκεται στα περίχωρα της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν. Είμαστε 18 Έλληνες στρατιωτικοί και εκπαιδεύουμε αντίστοιχους Αφγανούς στρατιωτικούς. Είμαστε εδώ 3 μήνες, ζούμε σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, σε δωμάτια-κελιά διαστάσεων 1,5Χ2 μέτρα, χωρίς τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε με τις οικογένειες μας και για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με άδεια πληρώσαμε οι ίδιοι τα αεροπορικά εισιτήρια!

Το απίστευτο όμως είναι ότι τους επόμενους 3 μήνες μας είπανε ότι θα μείνουμε και οι 18 σε μια μεγάλη σκηνή(!!) Τι ασφάλεια μπορεί να μας παρέχει μια σκηνή και πως θα μείνουμε για 3 μήνες που η θερμοκρασία θα πέσει υπό του μηδενός εδώ στην Καμπούλ;

Ούτε ζώα να ήμασταν.

Και όταν εκφράσαμε τις απορίες μας για αυτό το θέμα στο διοικητή μας, μας αποκάλεσε συνδικαλιστές!!!

Έλεος. Αυτή είναι η μέριμνα της Ελλάδας για αυτούς που στέλνει στο Αφγανιστάν για τόσους μήνες;

Στο 2010 φροντίζει να μένουμε σε σκηνές και εκτεθειμένοι στον κίνδυνο;

Σας εκλιπαρούμε να αναφέρετε το περιστατικό γιατί η κατάσταση εδώ έχει φτάσει πραγματικά στο απροχώρητο και είμαστε στο έλεος του θεού.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται και έχουμε αφήσει στην Ελλάδα οικογένειες και παιδιά.

Σας παρακαλούμε.»

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου